ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εφτασε η ώρα της στέψης και της δικαίωσης!»

Ολη τη σεζόν ο κόσμος της ΑΕΚ σε όποιο γήπεδο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης έδωσε το ”παρών” είχε άψογη συμπεριφορά. Εμεινε ένα τελευταίο παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα: το αυριανό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, το οποίο θα είναι κι αυτό Ιστορικό καθώς η ΑΕΚ θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή μετά από 24 χρόνια. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί τον λαό της που θα βρεθεί αυριο στη Ριζούπολη να δείξει ξανά άψογη συμπεριφορά, υπογραμμίζοντας πως “εφτασε η ώρα της στέψης και της δικαίωσης”. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Για την ομάδα μας έφτασε η μεγάλη στιγμή μετά από μεγάλη αναμονή! Για την ομάδα μας έφτασε η ώρα της στέψης και της δικαίωσης! Θα πρέπει όμως να είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο προσεκτικοί, όπως και στη μέχρι σήμερα παρουσία μας εντός και εκτός έδρας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της, που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο και θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης, τα εξής:

-Σεβόμαστε το γήπεδο του ιστορικού Απόλλωνα σαν να πρόκειται για το δικό μας γήπεδο. Τιμάμε τη φιλοξενία του γειτονικού σωματείου, σύμφωνα με τον δικό μας ποδοσφαιρικό πολιτισμό!

-Πρόκειται για αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον οποίο ισχύουν οι ίδιες ακριβώς αυστηρές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικά με τις οποίες συμμορφωθήκαμε απόλυτα μέχρι σήμερα. Θα είναι καταστροφικό για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, αν αυτό δεν συμβεί και αύριο στη Ριζούπολη. Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας, θωρακίζουμε μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην 94χρονη ιστορία της ΑΕΚ.

-Στο τέλος του αγώνα δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ μέσα στο γήπεδο, όπως το πετύχαμε όλοι μαζί στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Δεν ρισκάρουμε την παραμικρή τιμωρία και επιτρέπουμε στους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν με τον κόσμο που θα βρίσκεται στις κερκίδες!

-Πετύχαμε εφέτος πολλά εντός και εκτός γηπέδου και τα πετύχαμε μαζί. Η τελευταία εικόνα θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα!»

TAGS: