Η έκθεση του παρατηρητή δικαιώνει τον ΠΑΟΚ για Γκαρσία!

Η έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι της Τούμπας, φέρνει νέα δεδομένα στη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης – Δικαίωση ΠΑΟΚ για την παρουσία του Γκαρσία στον πάγκο, σε κίνδυνο και ο Ολυμπιακός για μη έναρξη του αγώνα με δική του υπαιτιότητα.

Όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το SDNA, τον Χρήστο Κόντη είχε δηλωμένο ως προπονητή ο Ολυμπιακός στο ματς της Τούμπας και όχι τον Όσκαρ Γκαρσία, με τον τελευταίο να δηλώνεται εκπρόθεσμα από τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια ώρα, σημειώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ, πως η παρουσία του Όσκαρ Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ήταν παράνομη με σφραγίδα της UEFA.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες διέρρευσε η έκθεση του παρατηρητή αγώνα, όπου επιβεβαιώνεται η εκπρόθεσμη αντικατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού και ο κανονικά δηλωμένος είναι ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος αντικαταστάθηκε αρκετά μετά από τον Γκαρσία.

Μάλιστα, στην έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, η οποία συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Γκαρσία ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες των φιλοξενούμενων του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει.

Ταυτόχρονα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον 4ο αν ο εν λόγω μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά. Έτσι, έχουμε ανατροπή στα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει με -3 και τον ΠΑΟΚ να παίρνει υπέρ του το παιχνίδι, καθώς δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων.

Έτσι στην υπερασπιστική γραμμή του Δικεφάλου, θα “πατήσουν” στο ότι ο Όσκαρ Γκαρσία, βρέθηκε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, αλλά ακόμη και νόμιμα να ήταν δεν υπάρχει τραυματισμός με βάση τις εκθέσεις και τις γνωματεύσεις των γιατρών, σε συνδυασμό με το “παίρνω την ομάδα και φεύγω” του Σάββα Θεοδωρίδη χωρίς την συγκατάθεση των διαιτητών…

Πηγή: sdna.gr