Τέλος για φέτος οι μετακινήσεις οπαδών ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγορεύει τις εκτός έδρας οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Παρουσία εισαγγελικών αρχών τα ματς των “big-4”. Έρχονται πρόστιμα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, λόγω Αγρινίου. 

Με υπουργική απόφαση απαγορεύεται από τώρα κι έως το τέλος της σεζόν η εκτός έδρας οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε σε περίπτωση παράβασης την επιβολή του μεγίστου προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου (από πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής από εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ), ενώ ξεκαθάρισε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταλογιστούν τα πρόστιμα στους δύο “Δικεφάλους” (ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ) για την παραβίαση από τους οπαδούς των, των υπουργικών αποφάσεων απαγόρευσης μετακίνησης για τους αγώνες στο Αγρίνιο για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, ζήτησε την παρουσία εισαγγελικών αρχών στα ματς των “big-4” (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με σκοπό την καταγραφή έκνομων συμπεριφορών και την άσκηση διώξεων, ενώ απαιτείται να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα από τις αστυνομικές Αρχές (με έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη προς τον αρχηγό της Αστυνομίας).

 

Πηγή: sport24.gr